بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

شدت گرفتن انتقال سلاح از منطقه جولان اشغالی

شدت گرفتن انتقال سلاح از منطقه جولان اشغالی  یک رسانه عبری از نگرانی محافل امنیتی و نظامی اسرائیل نسبت به افزایش فعالیت‌های انتقال سلاح از منطقه جولان به عمق رژیم صهیونیستی پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 08
کد خبر: ۲۹۳۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه یدیعوت آحارانوت اعلام کرد، منابع امنیتی و نظامی اسرائیل به شدت نگران افزایش پدیده قاچاق سلاح در منطقه جولان سوریه هستند و باندهایی در این منطقه در حال انتقال سلاح به عمق اسرائیل می‌باشند.
به زعم این رسانه بعد از بسته شدن مسیرهای انتقال سلاح از لبنان و اردن، در حال حاضر انتقال سلاح از جولان به عمق اسرائیل به شدت افزایش یافته است.

برخی از ساکنین این مناطق سودهای هنگفتی از این طریق به دست می‌آورند به نحوی که تفنگ 10 برابر قیمت اصلی آن در داخل (فلسطین اشغالی) به فروش می‌رسد.

در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است، این باندها را اکثرا دروزی‌های جولان انجام می‌دهند و فروش سلاح و مهمات به شغلی پر درآمد برای آنها تبدیل شده است.

برخی از این شبکه‌ها از هواپیماهای بدون سرنشین برای انتقال سلاح استفاده می‌کنند و این روش جای انتقال با استفاده از چمدان را گرفته است، همچنین برخی از اهالی روستاهای جولان که در نزدیکی دیوار حایل (با منطقه تحت اشغال هستند) بسته‌های سلاح را به آن سوی دیوار پرتاب و خود از محل دور می‌شوند تا شرکایشان در آن سوی دیوار آن را برداشته و با خود ببرند./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار